Допелхерц Магнезий 500

15.09.2021

Средна оценка за Допелхерц Магнезий 500: 5 (от 2 мнения)

Магнезия е изключително полезен, защото регулира и функцията на нервите и мускулите, включително и тези на сърдечния мускул. Той намалява чувството на умора след тежък физически труд и подпомага метаболизма и производството на енергия. Магнезия е хранителна добавка спомагаща електролитния баланс.

Допелхертц предлага на пазара двуфазна ДЕПО таблетка Магнезий 500 която състои от два слоя – единият действа на принципа „бързо освобождаване“, а другият – на „контролирано освобождаване“. По този начин 40% от общата доза магнезий са достъпни веднага за клетките, а останалите 60% се освобождават постепенно през целия ден, покривайки нуждите на организма. В сайта на Допелхертц България може те откриете актуалните магнезий цени.

Магнезият е много важен минерал за човешкия организъм, тъй като има многобройни „отговорности”. Липсата му може да бъде причина за редица неразположения като:

 • Крампи (схващания на мускулите)
 • Болки в мускулите
 • Сърдечни ритъмни нарушения
 • Лесна уморяемост
 • Липса на здравословен сън
 • Раздразнителност

Мнения за Допелхерц Магнезий 500: 2

 1. Благодарение на този продукт се преборих с болезнените мускулни крампи. Особено през нощта схващанията бяха доста продължителни и мъчителни. Откакто приемам Допелхерц Магнезий 500 значително се намали чувството на умора, стрес, нервно напрежение и безпокойство. Изчезнаха прескачанията на сърцето, които ме измъчваха ежедневно. Допелхерц Магнезий 500 ми помага да чувствам много по-тонизиран и по-концентриран и в работата, което го отчитат и моите колеги. Отрази се положително и на съня ми. Вече спя по-пълноценно и продължително.

 2. Като спортист, изпробвал много продукти съдържащи магнезий, мога да споделя, че Допелхерц Магнезий 500 е един от най-ефективните. Използвам го непрекъснато, защото много ми помага по време на тренировките и състезанията.

  Причината да му се доверя е, че усещам ефект няколко часа след приема му, мога да го използвам неограничено дълго време стига да спазвам дневния прием без опасност от предозиране, качеството му е немско, количеството магнезий е високо и има удължено освобождаване, което за мен и моят треньор е от изключително значение. Препоръчал съм го на много приятели, семейство, колеги и всеки един от тях е много доволен.

  Колкото и пълноценно да се опитвам да се храня, не мога да компенсирам магнезиевият дефицит. За съжаление при нас спортистите той още повече се засилва заради интензивните тренировки, които водят до по-обилно изпотяване и от там до по-голяма загуба на магнезий.

  Другото важно нещо, на което ми обърна внимание треньорът, е че магнезият не може да се произведе и да се съхранява дълго време от организма. Затова ДЕПО таблетката на Допелхерц Магнезий 500 е идеалният за мен вариант.

Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други записи, мнения и отзиви в каталога

Top Flowers - цветарски магазини и доставка на цветя

Добре дошли в "Top Flowers - цветарски магазини и доставка на цветя". Ние сме вашето превъзходно решение за цветарски магазини и бърза и сигурна доставка […]

Kilimi.com - магазин за килими

Онлайн магазин за килими kilimi.com и физическите магазини Домтекс в страната са местата, където можете да намерите само страхотни килими на изгодни цени. Те предлагат […]

Магазин за компютри - HOP.BG

HOP.BG разполага с много богато разнообразие от компютри втора употреба, както и лаптопи, ИТ техника от висок клас, която е реновирана, готова за работа и […]

closebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram