Магазин за компютри - HOP.BG

27.04.2022

Средна оценка за Магазин за компютри - HOP.BG: 5 (от 4 мнения)

HOP.BG разполага с много богато разнообразие от компютри втора употреба, както и лаптопи, ИТ техника от висок клас, която е реновирана, готова за работа и с гаранция за качество. Компанията има дългогодишен опит над 20 години на ИТ пазара у нас, както и в чужбина. Можете да намерите мечтания компютър или лаптоп втора ръка в техните 5 магазина в големите областни градове Сoфия, Варна, Пловдив, Русе и Плевен.

За удобство на своите клиенти HOP.BG предлага широкия си асортимент от хиляди продукти в онлайн магазин, където изборът на компютър или лаптоп втора ръка става безпроблемно, бързо и сигурно.

Адрес: бул. „проф. Цветан Лазаров“ 33, 1592 ж.к. Дружба 1, София

Мнения за Магазин за компютри - HOP.BG: 4

  1. Много се радвам, че открих HOP.BG, защото имат идеалния компютър за мен. Търсих от известно време, но не можах да намеря на ниска цена и достатъчно мощен, за да ми върши работа, докато не попаднах на уебсайта на HOP.BG. Има богато разнообразие от компютри втора ръка и персоналът винаги е услужлив и любезен. Препоръчвам ги!

  2. Търсех си нов лаптоп от доста време и просто не можах да намеря подходящия. Имах нужда от нещо, което да е добро за работа и игра. Отидох в HOP.bg - магазин за компютри и ми помогнаха да намеря лаптопа, който беше идеален за това, което исках. Досега работи чудесно и безпроблемно!

  3. HOP.BG е най-добрият магазин за компютри, в който съм бил от много време насам. Бяха толкова полезни със съветите си, когато търсех лаптоп и ме насочиха какво точно да гледам при избора на лаптопи втора употреба. Горещо ги препоръчвам!

  4. Имам Apple телефон закупен от тях и съм много доволен. Беше като нов. Закупих го от магазина им за техника в София - всичко беше супер.

Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Други записи, мнения и отзиви в каталога

Top Flowers - цветарски магазини и доставка на цветя

Добре дошли в "Top Flowers - цветарски магазини и доставка на цветя". Ние сме вашето превъзходно решение за цветарски магазини и бърза и сигурна доставка […]

Kilimi.com - магазин за килими

Онлайн магазин за килими kilimi.com и физическите магазини Домтекс в страната са местата, където можете да намерите само страхотни килими на изгодни цени. Те предлагат […]

Магазин за компютри - HOP.BG

HOP.BG разполага с много богато разнообразие от компютри втора употреба, както и лаптопи, ИТ техника от висок клас, която е реновирана, готова за работа и […]

closebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram